Om Jennie

Varför välja Jennie

Redan fått beröm som bildkonsult

Eftersom rollen som bildkonsult är ny sen våren 2017 har Jennie begränsad erfarenhet än så länge av att vara bildkosult, men hon har redan hunnit var bildredaktör för en lärobok åt Gleerups Utbildning AB, som var så nöjda att de genast gav henne ett till bokuppdrag som är i arbete just nu.

 

Jennie har också hunnit få uppdrag att hitta bilder åt andra företag och föreningar som behövt en speciell bild i ett speciellt sammanhang, t.ex. för Xtreme Beauty, DARE Consulting och Ord & Mening.

 

Jennie har också genom alla år designat olika sorters reklampublikationer och hemsidor åt flertalet småföretag och sitt eget företag.

Jennie Nilede har lång erfarenhet

Jennie har varit frilansfotograf med kreativ dokumentär stil i 17 år. Nu överför hon all den bildkunskapen och utökar sin fotografroll till att också innefatta bildkonsulttjänster.

Fler av Jennies fotografiska verk kan Ni se på www.jepix.se

 

Jennies starka engagemang i de projekt hon deltar i, sin kreativitet och pålitlighet har hon givetvis med fortfarande både som fotograf och i sin nya roll som bildkonsult.

 

Jennie har bildförståelse för bilders innehåll och vad de förmedlar, ett öga för de olika konstnärliga uttrycken som gör att bilder kan passa ihop och också en erfarenhet av vilka bilder som förmedlar den känsla och upplevelse man vill ge betraktaren.

Jennie Nilede

Foto: Daniel Nilede

Jennie Images AB

 

Jennie Nilede

Frilansande fotograf & bildkonsult

ÖVRE SVARTLÅ 48

961 98 BODEN

Tel: 070 - 67 666 44

Följ Jennie Images AB på

© Copyright 2017. All Rights Reserved.